جلسه9: خرید و نصب قالب وردپرس
در این جلسه از دوره رایگان طراحی سایت ، به این نکته میپردازیم که رابط کاربری و ظاهر سایت از اهمیت بالایی برخوردار هستند و با خرید و نصب قالب وردپرسی به UI و UX بهینه و زیبا دست پیدا خواهیم کرد.
آنچه در این مقاله می خوانید
خرید و نصب قالب وردپرس
در اولین قدم برای نصب یک قالب وردپرسی ، باید یک قالب مفید و کارآمد را تهیه کنیم که مورد نیاز با نوع کسب و کار ما باشد. باید به این نکته توجه داشته باشید که قالب های رایگان فراوانی وجود دارد که به راحتی میتوانید آنها را دانلود و نصب کنید اما در نظر داشته باشید که به علت رایگان بودن آنها ، امکانات اولیه و معمولی را ارائه میدهند.پیشنهاد میکنیم که برای استفاده راحت تر و بهینه تر از قالب های غیر رایگان که امکانات بیشتری را ارائه میدهند استفاده کنید.یکی از سایت های معتبر در زمینه فروش قالب ، سایت ژاکت میباشد که تنوع خوبی در زمینه انواع قالب ارائه میدهد. دیگری سایت راست چین است که از تنوع خوبی برخوردار است.
آموزش نصب قالب وردپرس
پس از خرید قالب مورد نیاز خود ، برای نصب آن باید وارد پنل مدیریت وردپرس شوید.برای اینکار در انتهای آدرس سایتتان ، عبارت wp-login/ را تایپ کنید تا به صفحه ورود وردپرس هدایت شوید سپس با وارد کردن یوزر و پسورد خود وارد کنترل پنل مدیریتی شوید.

در نظر داشته باشید که نام کاربری و رمز عبور در هنگام نصب وردپرس بر روی سایتتان ایجاد میشود و باید آنرا به نام و پسورد مورد نظر خود تغییر دهید.
شروع نصب قالب وردپرس
پس از ورود به پنل مدیریت سایت از قسمت پیشخوان وارد بخش نمایش شوید و بر روی گزینه پوسته کلیک نماید. در این بخش میتوانید قالب های خود را مدیریت کنید.در این بخش تعدادی پوسته پیش فرض وجود دارد که برای اضافه کردن پوسته جدید بر روی افزودن پوسته تازه کلیک نمایید.


با ورود به قسمت افزودن پوسته تازه وارد صفحه ایی میشوید که تعداد زیادی پوسته به زبان انگلیسی و پیشنهادی وردپرس را دارد اما ما به آنها کاری نداریم و به سراغ پوسته از پیش خریداری شده میرویم.برای این منظور بر روی بارگذاری پوسته کلیک کنید تا بتوانیم از سیستم خود فایل را آپلود کنیم.

آپلود قالب وردپرس
بعد از انتخاب گزینه بارگذاری با قسمت زیر رو به برو میشوید که برای ادامه مراحل آپلود بر روی گزینه choose file کلیک نمایید.در این مرحله از شما میخواهد که فایل زیپ نصبی خود را انتخاب کنید .زمانی که قالب وردپرس را تهیه میکنید این فایل زیپ برای شما ارسال میشود.پس از انتخاب فایل خود حالا بر روی گزینه هم اکنون نصب کن کلیک کرده و منتظر نصب بمانید.

خطا هنگام آپلود قالب وردپرس
اگر در هنگام آپلود قالب وردپرس با خطای حجم آپلود(با این مضمون که حجم آپلود فایل بیشتر از مقدار مجاز میباشد) مواجه شدید ابتدا باید حجم آپلود وردپرس را افزایش دهید.این کار با افزونه های مخصوصی انجام میشود که پیشنهاد ما نصب افزونه Increase Maximum Upload File Size میباشد.برای اینکه یک افزونه را نصب کنید به بخش آموزش نصب افزونه مراجعه نمایید. و یا اگر نمیخواهید افزونه نصب کنید با مدیر سرور خود تماس گرفته و درخواست افزایش حجم آپلود را به او بدهید.
آپلود قالب وردپرس در فایل منیجر
اگر به هر دلیل موفق به افزایش حجم آپلود نشدید به فایل منیجر هاست خود بروید و فایل زیپ قالب را در پوشه wp-content/themes آپلود و اکسترکت کنید سپس به منوی نمایش سایت برگشته و قالب خود را فعال نمایید.
اگر هم در حالت عادی و بدون خطا موفق به نصب پوسته شدید ، پیغامی مبنی بر فعال سازی پوسته به نمایش در می آید که با کلیک بر روی آن پوسته شما فعال میشود.
به این ترتیب مراحل نصب قالب بر روی سایت شما پایان میپذیرد.امیدواریم که این آموزش برای شما مفید واقع شده باشد.برای اطلاعات بیشتر پیشنهاد میکنیم فیلم آموزشی مربوط با این جلسه را با دقت مشاهده نماید.
جلسه ای که مشاهده کردید قسمتی از دوره رایگان آموزش طراحی سایت بود.برای مشاهده تمامی جلسات و یادگیری کامل طراحی سایت به بخش زیر مراجعه کنید